Afslanken met de TC Cryo - NewFigure Clinic Amersfoort


NewFigure Clinic AmersfoortAfslanken met de TC Cryo

Hoe werkt de TC Cryo?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet en activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand! Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze methode tot 75% effectiever is dan vriezen!

Wat maakt de TC Cryo zo uniek?

Er zijn vele behandelingen op de markt onder de naam Cryo of Cryolipolyse, maar buiten de benaming is er weinig overeenkomst!

TC CRYO vriest niet! = 100% veilig

Bij bevriezen worden ook de huid en zenuwen bevroren. Zo loop je mogelijk risico op blijvende gevoelloosheid en brandwonden. De TC Cryo vriest niet. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 – 41 °C)

Groot oppervlak

Wij kunnen met onze grote wraps bijvoorbeeld in een keer de buik inclusief lovehandles egaal behandelen! Zuignappen en koelblokken behandelen maar kleine gedeeltes tegelijk, zo ontstaan er grote onbehandelde tussenruimtes. De TC Cryo kent geen tussenruimtes en zorgt zo voor een mooi en egaal resultaat.

WISSELBADEN VOOR BESTE RESULTAAT
De TC Cryo schakelt in slechts 6 seconden tussen 6°C en 41 °C, het eeuwenoude wisselbaden effect. Dit zorgt voor het beste resultaat, betere doorbloeding en een stevigere en gezonder uitziende huid! Deze methode is tot 75% effectiever dan vriezen!

Vrijwel Elke Zone Kan Worden Behandeld!

Bij bevriezen worden ook de huid en zenuwen bevroren. Zo loop je mogelijk risico op blijvende gevoelloosheid en brandwonden. De TC Cryo vriest niet. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 – 41 °C)Omdat we werken met 2 grote wraps (1 wrap is ruim 24 bij 33 centimeter!) kunnen we vrijwel elke zone met hardnekkig wit vet behandelen. De zachte wraps passen zich namelijk aan bijna elke ronding aan, en omdat we ze kunnen splitsen zijn we zeer flexibel! Zo worden ze bijvoorbeeld langs elkaar gebruikt om de gehele buikzone inclusief lovehandles te bedekken, maar kunnen de wraps los van elkaar bijvoorbeeld ook 2 heupen of armen bedekken! Deze afbeelding geeft een goed beeld van behandeling buik.

Voor en na behandeling

De behandeling is zeer veilig en daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Wel zijn er uitzonderlijke gevallen zoals zwangerschap en koude-allergie. Ook kan een te hoog gewicht een reden zijn om de behandeling nog niet te doen omdat de kou niet zo goed kan doordringen. Een BMI hoger dan 33 komt bijvoorbeeld nog wel in aanmerking, maar dan wordt het heel belangrijk om met een aangepast dieet te gaan werken. Mocht je daar vragen over hebben kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen!

Introductie prijs
nu tijdelijk € 97,00 voor een proefbehandeling € 149,00 voor 2 zones (eenmalig)

1 zone                     2 zones

Losse behandeling               € 139,00            € 199,00

Kuur van 2 behandelingen € 240,00          € 420,00

Kuur van 3 behandelingen € 349,00          € 559,00

Kuur van 4 behandelingen € 435,00          € 760,00

Kuur van 5 behandelingen € 515,00          € 900,00

uiteraard meerdere behandelingen mogelijk